Kapra naporcujte, jak máte rádi – na podkovy nebo filety. Ty osušte a osolte. V hrnci rozehřejte olej na smažení (ne slunečnicový, ten se rychle...
více o Smažený kapr s mandlemi
Hlavy bez skřelí, odřezky a kousek kapra z ocasní části zalijte vodou. Přidejte koření v čajovém sítku. Osolte a vařte asi 30 minut. Zeleninu...
více o Rybí vývar s knedlíčky
Na kaši oloupejte brambory a jablka a nakrájejte je na kousky. Brambory s jablky dejte do hrnce a zalijte studenou osolenou vodou. Přiveďte k varu a...
více o Vinná klobása v trojobalu
Mléko nalijte do hrnce, přidejte krupičku a špetku soli, přiveďte k varu a uvařte hustější krupicovou kaši.
Houby dopředu namočte. Cibuli nakrájejte a...
více o Hubník
Troubu zapněte na 200 °C. Kachní prsa osolte, opepřete a vetřete drcený kmín. Vložte do pekáčku, podlijte troškou vody, přiklopte a pečte asi 60 minut...
více o Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Droždí rozdrobte do vlažného mléka a přidejte trochu cukru. Nechte na teplém místě vzejít kvásek.
Do mísy prosejte mouku, přidejte kvásek, 200 ml...
více o Slané osúchy se smetanou
Kapra naporcujte, jak máte rádi – na podkovy nebo filety. Ty osušte a osolte. V hrnci rozehřejte olej na smažení (ne slunečnicový, ten se rychle...
více o Smažený kapr s mandlemi
Hlavy bez skřelí, odřezky a kousek kapra z ocasní části zalijte vodou. Přidejte koření v čajovém sítku. Osolte a vařte asi 30 minut. Zeleninu...
více o Rybí vývar s knedlíčky
Na kaši oloupejte brambory a jablka a nakrájejte je na kousky. Brambory s jablky dejte do hrnce a zalijte studenou osolenou vodou. Přiveďte k varu a...
více o Vinná klobása v trojobalu
Mléko nalijte do hrnce, přidejte krupičku a špetku soli, přiveďte k varu a uvařte hustější krupicovou kaši.
Houby dopředu namočte. Cibuli nakrájejte a...
více o Hubník
Troubu zapněte na 200 °C. Kachní prsa osolte, opepřete a vetřete drcený kmín. Vložte do pekáčku, podlijte troškou vody, přiklopte a pečte asi 60 minut...
více o Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Droždí rozdrobte do vlažného mléka a přidejte trochu cukru. Nechte na teplém místě vzejít kvásek.
Do mísy prosejte mouku, přidejte kvásek, 200 ml...
více o Slané osúchy se smetanou
Kapra naporcujte, jak máte rádi – na podkovy nebo filety. Ty osušte a osolte. V hrnci rozehřejte olej na smažení (ne slunečnicový, ten se rychle...
více o Smažený kapr s mandlemi
Hlavy bez skřelí, odřezky a kousek kapra z ocasní části zalijte vodou. Přidejte koření v čajovém sítku. Osolte a vařte asi 30 minut. Zeleninu...
více o Rybí vývar s knedlíčky
Na kaši oloupejte brambory a jablka a nakrájejte je na kousky. Brambory s jablky dejte do hrnce a zalijte studenou osolenou vodou. Přiveďte k varu a...
více o Vinná klobása v trojobalu
Mléko nalijte do hrnce, přidejte krupičku a špetku soli, přiveďte k varu a uvařte hustější krupicovou kaši.
Houby dopředu namočte. Cibuli nakrájejte a...
více o Hubník
Troubu zapněte na 200 °C. Kachní prsa osolte, opepřete a vetřete drcený kmín. Vložte do pekáčku, podlijte troškou vody, přiklopte a pečte asi 60 minut...
více o Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Droždí rozdrobte do vlažného mléka a přidejte trochu cukru. Nechte na teplém místě vzejít kvásek.
Do mísy prosejte mouku, přidejte kvásek, 200 ml...
více o Slané osúchy se smetanou