• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
Napište svůj komentář k receptu

Vrstvený masový bochník

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vrstvený masový bochník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso míchané
    • 1
      ks rohlík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g eidam sýr nebo moravský bochník
    • 200
      g tvaroh
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme s prolisovaným česnekem. Tvaroh smícháme s 1 vejcem, osolíme, pikantněji opepříme a vmícháme sekanou nať. Můžeme dochutit i vegetou. Chlebíčkovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu masové hmoty. Na ni navrstvíme tvarohovou hmotu a potom druhou polovinu masové hmoty. Navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minut prochladnout, potom vyklopíme a krájíme na 2 cm silné plátky.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kečupem, příp. zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný bochník

Plněný bochník

Trhací bochník se sýrem

Trhací bochník se sýrem

Vrstvený moučník s marcipánem

Vrstvený moučník s marcipánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 6. 2. 2007 07:11

    Dávam tvaroh v krabičke, ale u nás je dostať aj tvaroh jemný a pevný. U vás sú tvarohy iné. U vás by som použila tvaroh jemnejší, balený v kocke ako maslo.

  • Magda | 5. 2. 2007 09:56

    Dáváte spíš tvaroh v krabičce - který je jemnější ale ridčí nebo v alobalu, který je hrudkovitější , ale pevnější?

  • englicka marketa | 28. 1. 2007 17:01

    od oběda mi zbylo jak mleté tak strouhaný sýr,udělala jsem k véče jen tak z chlebem a okurkou a nezbylo nic!!moc dobré hlavně s tím tvarohem!!!dávám jasnou jedničku:o))

  • Šárka | 26. 1. 2007 17:30

    tak jsem to vyzkoušela a povedlo se.Opravdu, tvaroh je uprostřed a vše krásně drží pohromadě a hlavně je to moc dobré.

  • Šárka | 25. 1. 2007 17:34

    Děkuji,vyzkouším.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2007 14:18

    Tvarohová vrstva zostane kompaktná, v strede vo vrstve.

  • Šárka | 25. 1. 2007 10:41

    Vrstva tvarohu zůstane kompaktní a nebo se propustí ( vsaje) do masové hmoty?Děkuji za vysvětlení.

  • Tereza Jarčušková | 24. 1. 2007 13:09

    Pred koncom pečenia pichnite špilkou do mäsa, uvidíte tak, či je už prepečené.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 12:00

    Vynikající nápad! O weekendu přijede "hladová" švagrová z Brna, tak mám co vařit.

  • englicka market | 24. 1. 2007 11:30

    teda Terezko:o)))kdy já to jenom uvařim:o))musí to být dobrota:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Máslo Mléko Mleté maso Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Bavorské vdolky z domácí pekárny

Bavorské vdolky z domácí pekárny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Dýňový koláč s ořechy II.

Dýňový koláč s ořechy II.

Belgické vafle

Belgické vafle

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

51
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
49
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
44
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
22
Tvarohový želatinový dort
Tvarohový želatinový dort
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

Lucie Vondráčková (45): Musela povinně na testy DNA!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Vracovské beleše
Vracovské beleše
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvený koláč
Vrstvený koláč
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený salát do sklenice
Vrstvený salát do sklenice
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact