• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
Napište svůj komentář k receptu

Vločková kaše

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločková kaše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce vločky
    • 2
      dl mléko
    • cukr (Nebo med)
    • máslo (Dle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Vločky večer namočíme do studeného mléka. Ráno je prohřejeme, ochutíme cukrem nebo medem a omastíme máslem. Kaši však také můžeme ochucovat ovocným protlakem, čerstvým ovocem, skořicí, kakaem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Boží vločková polévka

Boží vločková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danio.rerio | 4. 9. 2013 12:35

    Zkusila jsem z celozrnných vloček, bez másla, s necelou lžičkou třtinového cukru a na talíři jsem dala navrch rozmačkaný zralý banán. Moc dobré! A ani nebylo třeba máčet přes noc, půlhodinka máčení bohatě stačila (mléko nebylo z lednice).

  • Tereza J. | 23. 2. 2008 10:04

    Takto si podobne každý deň robím raňajky, len s tým, že med nepridávam, vločky sú sladké dosť, a pridávam hrozienka. ŽIadne maslo a neprihrievam. Večer namočím, dám do chladničky a ráno je mňamka.

  • Jana T. | 22. 2. 2008 23:29

    Radko já vločky nevařím, jenom spařím horkou vodou, většinou přidám rozinky, ořechy a pod. Po zchladnutí dám navrch jogurt, džem, med, čerstvé ovoce, kompot - podle chuti a fantazie.

  • Máří | 22. 2. 2008 20:53

    Kysané mléčné výrobky se zajhříváním sráží - to je princip výroby tvarohu. Asi by bylo chutnější uvařit vločky ve vodě a kefír si dát zvlášť.

  • RADKA | 22. 2. 2008 14:54

    Chci se zeptat, myslite ze jde uvarit kasi ne z normalniho mleka, ale napr. z acidofilniho mleka nebo kefiru? Nemuze se tomu neco stat:)? Diky

  • Markéta | 7. 5. 2007 15:27

    Já používám drcené vločky, kaše je jemnější. Vařím asi 5 minut, ale musím míchat, rádo se připaluje. Hotové sypu skořicovým cukrem. Nemastím, i tak je dobrá. Někdy obložím kompotovaným ovocem (výborné jsou meruňky), v tom případě ani nesladím.

  • Veronika Docekalová | 23. 8. 2005 23:07

    Po uvaření jsem osladila moučkovym cukrem a omastila a pak jsem to rozdělila do mističek a zkusila jen tak samotny, s grankem, ovocem, oříškama, marmeládou. Vše moc dobrý. Příště zkusim místo obyčejného cukru vanilkovej a taky s kokosem. Ale to už si každý vybere podle chuti. Je to chutná vydatná a zdravá snídaně

  • Di | 3. 6. 2005 08:31

    Neprohřívám, uvařím - fakt ale je, že mám Zepter a nemusím míchat. Je to vhodná snádaně pro diabetiky. Vločky mají sice dost sacharidů, ale "pouští" je do krve pomalu. Mléko někdy naředím vodou - je o něco sacharidů méně, a trochu osolím. Kousek másla přidám na konci varu. S medem nebo ovocem je opravdu vynikající.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše ovesné Bramborová kaše
Pokrmy Z ovesných vloček Kaše Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

231
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
205
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
165
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
108
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
97
Pot-au-feu s králičím masem a bramborami
Pot-au-feu s králičím…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact