• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása ve slanině-na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Vinná klobása ve slanině-na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 30
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
Vinná klobása ve slanině-na pivě
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vinná klobása
    • 200
      g anglická slanina cca
    • 50
      g rajský protlak ( nebo kečup-více)
    • 300
      ml pivo - černé nebo světlé
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 8
      ks cherry rajčátka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z vinné klobásy udělejte menší klobásky (cca 8 cm). Každou omotejte plátkem anglické slaniny a naskládejte do pekáčku-nasucho! Takto připravené klobásky v rozpálené troubě předpečte. Předpečené klobásky posypte pokrájenou cibulí (slabší kolečka nebo půlměsíčky), plátky česneku(nastrouhaný), rozkrojenými rajčátky a zalijte protlakem rozmíchaným v pivu. Osolte a opepřete dle chuti (někdy není třeba). Dopéct dáme ještě asi na 20 minut.
2
Podáváme s čerstvým pečivem a sklenicí chlazeného piva.
3
*Kratší klobásky tvoříme tak, že je několikrát ve stejném směru přetočíme a pak odřízneme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása ve slanině pečená na dýni

Vinná klobása ve slanině pečená na…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naďa | 21. 12. 2015 13:35

    Výborné. Pivo jsem dala černé, je sladší a to mi vyhovuje i buřtů na pivě.

  • Bacus | 20. 5. 2015 15:41

    Akorat by me zajimalo na kolik stupnu by se to melo delat a jak dlouho, jako laik jsem p... ;-)

  • Lucka | 4. 3. 2014 14:47

    Klobásy nejsou moje oblíbené jídlo, ale takhle s něčím dalším mi chutnají, a nakonec jsme spokojený všichni.

  • Sejkorová | 4. 12. 2013 11:14

    Zachviličku budou hotové a vypadají móc dobře, už se nám sbíhají sliny.

  • Bára Švandová | 18. 12. 2012 16:21

    klobásy byly nejlepší jaký jsem udělala a jedla, zas něco jiného než obalené nebo jen tak omažené a přítel ani nemluvil, jen mlaskal a mlaskal blahem nad touhle pochoutkou :-P :-P :-P :-P :-P :-P

  • Pospíšilová Laďka | 22. 1. 2012 13:19

    Děkuji za super večeři, včera jsem pohostila i přátele a ty se taky oblizovali až za ušima.

  • Kája | 13. 11. 2011 20:33

    Doporučujeme, jsou to chuťově bezkonkurenční klobásky jaké jsme kdy jedli <:-) !!!

  • Sejáková | 14. 6. 2011 13:41

    Moc dobré,pochutnali jsme si.

  • pepek | 6. 5. 2011 19:41

    to bylo žrádlo 8-) !!! Pivo je nutnost, aspoň pro mě 8-) !

  • Bláňa | 20. 3. 2011 18:31

    Použila jsem světlé pivo a bylo to luxusní - i bez rajčátek ;-) :-)) .1 :-))

  • Katka | 21. 2. 2011 15:26

    Vinnou klobásu moc nemusím,ale tohle je famoooosní!

  • pippiva
    pippiva | 24. 1. 2011 17:50

    Tak tohle vypada po certech dobre! co nejdriv musim vyzkouset :-D Pane Jiri,kde Vy na to chodite....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cherry rajčátka Cibule Pepř mletý Pivo - černé Rajský protlak Sůl Vinná klobása
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka

Rybí polévka

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

132
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Povidlové knedlíky…
53
Vepřové na pomerančích
Vepřové na pomerančích
45
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
43
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
31
Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Vinná klobása v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
Vinná klobása ve slanině pečená na dýni
Vinná klobása ve špenátu
Vinná klobása ve špenátu
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinná klobása ve vepřové vaničce
Vinné cukroví
Vinné cukroví
  • Recepty.cz
  • Vinná klobása ve slanině-na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact