Vindaloo pasta je pálivou směsí chilli papriček, octa, koření, česneku, zázvoru, oleje a rajčatového pyré. Najde svoje uplatnění při přípravě stejnojmenného karí, které je vynikající pochoutkou indické kuchyně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Kuře Vindaloo (aneb Pořádnej indickej…
Šafránové rizoto z rýže Carnaroli se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fofr koláč
Rychlá hrachová polévka
Francouzský hruškový koláč
Placky z kysaného zelí
Quiche s cibulí a olivami
Sýrovo-vaječná pomazánka
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Rybízový nepečený dort
Bramborový salát
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka