• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vietnamský bůček Bún chả
Napište svůj komentář k receptu

Vietnamský bůček Bún chả

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
Vietnamský bůček Bún chả
5fotografií
Nahrát fotku
 

Čerstvá, lehká, plná zeleniny a voňavých bylinek. Taková jsou vietnamská jídla. Připravte si třeba lahodný grilovaný vepřový bůček Bún chả s rýžovými nudlemi, salátem a zálivkou a vychutnejte si explozi chutí a vůní. Příprava jídla není vůbec složitá a výsledek stojí za to.

Suroviny

2 porce
    • 300
      g vepřový bůček
    • 150
      g rýžové nudle
    • 3
      hrst salátové listy
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks okurka salátová
    • koriandr
  • Na marinádu:
    • 3
      lžíce třtinový cukr
    • 2
      lžíce rybí omáčka
    • 1
      lžíce rýžový ocet
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Na omáčku Nước chấm:
    • 1
      lžíce třtinový cukr
    • 1
      lžíce rýžový ocet
    • 1
      lžíce rybí omáčka
    • 3
      lžíce horká voda
    • 1
      stroužek česnek (nasekaný)
    • 1
      ks mrkev (nakrájená na kolečka)
    • 1
      ks chilli papričky

Postup přípravy receptu

1
Vepřový bůček nakrájíme na tenké plátky. Všechny tekuté přísady na marinádu dáme do misky a mícháme, než se cukr rozpustí. Přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek a zamícháme. Promícháme maso s marinádou a necháme alespoň hodinu v lednici marinovat.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Bůček vyndáme z marinády a rozložíme na pečicí mřížku, kterou položíme přes plech. Troubu nastavíme na gril na cca 230°C a vložíme plech s masem. Grilujeme z obou stran, dokud nebude bůček propečený a křupavý.

RADA: Jak uchovat maso bez mražení?

3
Nyní je čas na omáčku. Nejprve ve vlažné vodě rozmícháme cukr a pak přilijeme ocet, rybí omáčku, vmícháme rozdrcený česnek, chilli papričku, pár koleček mrkve a necháme odstát.

RADA: Jak vybrat správnou mrkev?

4
Nudle připravíme podle návodu na obalu. Poté připravíme salát ze směsi listů, na nudličky nakrájené mrkve, z kusu okurky a bylinek. Maso podáváme s nudlemi, salátem a omáčkou na namáčení podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vietnamský bůček

Vietnamský bůček

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Pho Bo polévka

Pho Bo polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Grilování Vietnam Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Horká voda Koriandr Mrkev Okurka salátová Olej Pepř mletý Rybí omáčka Rýžové nudle Rýžový ocet Salátové listy Sojová omáčka Třtinový cukr Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Labužníkova kuřecí stehna

Labužníkova kuřecí stehna

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Brampatáčky

Brampatáčky

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

117
Domácí ovocná limonáda
Domácí ovocná limonáda
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
22
Zelňáky se zelným salátem
Zelňáky se zelným salátem
20
Mrkvové muffiny
Mrkvové muffiny

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamie Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

Zpěvák Janek Ledecký: Tahal herce do dodávky!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Vietnamská polévka Pho Bo
Vietnamská polévka Pho Bo
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamský bůček
Vietnamský bůček
Víkendová omeleta
Víkendová omeleta
Vinařské kotlety
Vinařské kotlety
Vindaloo pasta
Vindaloo pasta
  • Recepty.cz
  • Vietnamský bůček Bún chả
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact