Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dudácký guláš
Hrníčková buchta pro nezkušené
Nepečený moučník (dobrotka)
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Cizrna na rajčatech
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Jidáše - sádlové
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky