Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Česneková polévka IV.
Dort s ovocem a želatinou
Lilkové lodičky
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Frankfurtská polévka s houbami
Dančí kýta na pivu
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky