Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarkové pagáčky
Sekaná z ovesných vloček
Omáčka z kuřete
Ovocný koláč se želatinou II.
Batáty pečené v troubě
Kroupový oběd (večeře)
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Dušené maso s hráškem
Okurkový salát s Kyškou
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky