Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice s česnekem
Jednoduchý chleba z kvasnic
Trdelníky
Kokosový dort s kakaovým krémem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Ochucené majonézy
Rozmarýnový cheesecake
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Mandle v pánvi pražené
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky