Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Zabijačkový guláš
Hovězí maso na zázvoru
Dýňový krém
Vepřové koleno v zelí
Pikantní gyros v housce
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Vepřové maso s celerem
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky