Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Bavorské vdolečky II.
Špecle se slaninou a žampiony
Rychlá broskvová buchta
Houbový guláš na špeku s paprikou
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Bylinková kachní prsa
Čokoládová buchta z cukety
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky