Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Plněný hermelín II.
Husí játra jako předkrm
Medové perníčky III.
Salát z červené řepy s křenem II.
Slaný koláč s pórkem
Kuře s bramborami pečené v troubě
Pečené kuřecí s chřestem
Játrové knedlíčky mojí babičky
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky