Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Zapékané těstoviny II.
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Máslové řízky
Bramborovo vajíčková pomazánka
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Špenátová polévka s krutony
Listové tyčinky na sladko
Polévka z pečeného květáku
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky