Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Zapečená brokolice s těstovinami
Kapr v marinádě
Bramborovo-houskové knedlíky
Kořeněná panenka ve slanině
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Kuřecí prsa na pórku
Bílý roládový dort
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví