Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvojbarevný jablečný koláč
"Slovenský" bramborák
Brokolicová polévka
Pečené brambory s cibulí
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Gratinované brambory s hořčicí
Špenátový kuskus
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví