Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečený jogurtový dort
Zelňačka tety Vandy
All exclusive s jahodami
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Rajčatový salát IV.
Těstovinový salát s červenou řepou
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Dušená kari z dýně v mletém mase
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka