Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Zeleninová frittata
Kuře na paprice s mrkví
Mangové smoothie
Rumové kuličky nepečené a snadné
Pečené kuře s rýží
Ukrajinský boršč
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka