Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvanlivé sušenky
Kuřecí stehýnka na medu II.
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Bloody Mary II.
Přírodní krkovička se zelím
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Rybí steak
Hrášková polévka 2
Boží milosti F.O.O.D.
Rybí pomazánka bez kostí
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč