Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky v rýžovém papíru
Hrnečkové knedlíky
Krůtí nudlová polévka
Srdce na smetaně
Krémová zeleninová polévka
Kokosová bábovka ze šlehačky
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Thajské žluté zeleninové karí
Salát Caprese II
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky