Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka s kapáním
Pomazánka z červené řepy II.
Rybí pomazánka od Moni
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Dresing
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Bramborovo-pórková polévka
Jahodové lívanečky II.
Krémová houbová polévka
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky