Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plundrové těsto
Fazolky po staročesku
Závitky v rýžovém papíru
Drobenka na ovocný koláč
Krůtí gulášek
Okurková omáčka z hovězího masa
Cizrna na italský způsob II.
Bramborová buchta slaná
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…