Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvoubarevné jablkové řezy
Boloňské špagety a la Krupi
Špagety se šunkou
Krémová vajíčková pomazánka
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Pohádkový čokoládový dort
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Avokádová pomazánka na toasty
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky