Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svíčková Wellington
Španělské ptáčky trochu jinak
Ořechovo-kávové řezy
Vepřové kotlety podle tchyně
Cottage na sladko
Ořechové kostky - miniřezy
Dědovy škubánky na slano
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky