Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olomoucká tvarohová pomazánka
Zelená rajčata
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Kuře pečené na zelenině
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Dýně s kořenovou zeleninou
Domácí bylinková lučina
Rizoto s hlívou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky