Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Tatarský biftek
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Smetanovo-bramborový krém
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Filet z candáta se šťouchaným…
Kyšková buchta s třešněmi
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros