Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Zamilovaná očka
Tvarohová štola s rozinkami
Halušky s tvarohem
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Vajíčková tlačenka
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Broskvovo-meruňková marmeláda
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros