Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná perníková buchta
Vosí hnízda
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Podmáslový chléb - moc dobrý
Bábovka "perníková"
"Dospělácké" řezy
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Adžika zeleninová směs
"Míša" roláda
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake