Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Hraběnčiny řezy II.
Sýrová roláda IV.
Zapečené brambory se šlehačkou
Kuřecí prsa na majolce
Lučinovo-nivová pomazánka
Jidáše - drobenkové
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Piškotový koláč s jahodami
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros