Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelné závitky s mletým masem
Rumové kuličky II.
Plněný zapékaný květák
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Kuřecí prsíčka v tatarce
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Suši s rybou a zeleninou
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Narozeninový dort s "marcipánem"
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros