Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasické kremrole
Mrkvový salát trochu jinak
Bůček trochu jinak
Linecký koláč mlsného manžela
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Fazole v rajské omáčce s klobásou
"Kouřové" marinované vepřové
Fazolové ragú se zeleninou
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros