Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový dort s jahodami
Kuřecí lahůdka
Cizrnové kari
Norský dresing na zeleninové saláty
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Žampionová smaženice
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Podmáslový chléb
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake