Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety v těstíčku
Košíčky z ledových kaštanů
Brambory v mikrovlnce
Bramborové knedlíky se švestkami
Majolková krkovička se sýrem
Jablečné muffiny I.
Jak opravit nepovedený dort
Meruňkový koláč z cukety
Bramborovo-špenátová polévka
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake