Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fofr cuketa na řecký způsob
Jablkový mřížkový koláč
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Rizoto z pánve-po našem
Fazolová polévka na kyselo
Gnocchi s tuňákem
Šlehačkový koláč s rebarborou
Květák s mletým masem po boloňsku
Frankfurtská polévka s hlívou
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake