Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Volské topinky
Smažená tlačenka s falešným…
K - Nadívaná kuřecí stehna
Dortíčky se šlehačkou
Bramborové placky s povidly a mákem
Špenátové brambory - příloha
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Těstovinový salát s červenou řepou
"Braunýs"
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros