Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Kuře na cibuli v římském hrnci
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Karamelový dort
Čočková polévka s párkem
Slepičí polévka s noky
Plněné vepřové plátky
Kokosovo-datlový koláč
Celer smažený v kořeněné tempuře
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake