Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Caprese
Skotská vejce
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Sekaná jako roštěná
Buchta celulitida
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Jogurtovo-jablečná bábovka
Koprová omáčka se žampiony
Domácí lučina z mléka
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake