Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové halušky
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Kuřecí játra na olivách a víně
Jižanské fazole s klobásou
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Nadýchané špenátové lívance
Cuketa z trouby
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami