Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Papriková pomazánka II.
Jablíčková rychlovka
Špagety s mletým masem
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Jednoduché lečo z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki