Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová roláda IV.
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Kokosky jako z cukrárny
Chilli con carne od Camm
Brambory v mikrovlnce
Vdolky s jablečným rozvarem
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Kančí guláš s bramborami
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki