Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Květákové karbanátky II.
Zapečená brokolice se žampiony
Cibulové hovězí
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Americké palačinky s horkými jablky
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou