Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát Caesar
Utopenci IV.
Tuňáková pomazánka VI.
Koláč inspirován tiramisu
Jablečný závin s tvarohem z…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Čína s vepřovým
Zapečené brambory s mletým masem…
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki