Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky na černém pivu
Rebarborový džem s ananasem
Škvarkový chléb
Zavařenina z višní a ořechů s…
Boloňské tousty
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Cuketová kolečka
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí