Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí směs s bramboráčky
Švestkové knedlíky II.
Majonéza ze zakysané smetany
Losos na špenátové peřince
Ragú z divočáka na švestkách
Bramborovo-dýňové placičky
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Čína s vepřovým
Smažený máslový celer
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki