Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety na česnekovém másle
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Šlehačkový mramorový beránek
Makový závin III.
Bramboráky z kyselého zelí
Bohaté řízky
Mufloní kýta
Bulharská musaka -Olga
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí