Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Smažená zelenina po italsku
Autíčka k snídani
Jogurtová krkovička zapečená s…
Domácí kachní paštika
Anglická pečeně (Carvery)
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Celerové karbanátky (sekaná)
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki