Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová pomazánka II.
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Květákový nákyp se šunkou
Nízká čokoládová buchta
Zavařenina z višní a ořechů s…
Patizonové nudličky s masem
Anglická gulášová polévka
Cuketová pomazánka
Polévka z pečeného květáku
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki