Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Kapr na černo
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Přírodní vepřové maso
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Tuňákové karbanátky
Medovník z Počernic
Drožďová pomazánka s pepřem
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí