Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory s kysanou smetanou
Sumeček
pomazánka - z krůtího masa
Vepřové kotlety podle tchyně
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Penne s tuňákem a kukuřicí
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Pečené kuřecí žaludky
Rajčatové smoothie
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki