Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš od mámy
Jidášky našich babiček
Boloňské špagety podle Evy
Zeleninové kari
Těstoviny s houbovou smaženicí
Těšínská šoldra
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Pivní výpečky s bramborovými noky
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí